1. Preincalziti cuptorul la 180 grade C. Ungeti o tava si puneti ciupercile in ea. Puneti cate un varf de cutit de unt peste fiecare ciuperca. Asezonati ciupercile cu sare si piper si coaceti-le timp de 10-15 minute pana sunt facute.
2. Incalziti uleiul de masline si prajiti baconul si ceapa verde pana sunt facute. Lasati compozitia la racit si amestecati-o cu branza feta. Puneti cu lingura amestecul peste fiecare ciuperca.
3. Intre timp, incalziti sosul de rosii si asezonati-l daca este necesar. Reintroduceti in cuptor ciupercile cu branza feta timp de 5 minute.
4. Luati cate o lingura de paste si asezati-le pe o farfurie, puneti ciupercile peste ele si turnati usor sos de rosii deasupra.
4 ciuperci mari
80g unt
sare si piper
15ml ulei de masline
125g bacon, taiat marunt
8 cepe verzi, taiate marunt
100g branza feta, faramitata
500ml sos de rosii
200g paste tagliatelle, fierte
Adaugă comentariu