Incingeti uleiul intr-o tigaie si caliti ceapa si usturoiul pana cand acestea se inmoaie, aproximativ 5 minute. Adaugati ciupercile si lasati pe foc timp de 2 minute.
Adaugati paprika si mustarul si amestecati bine. Incorporati incet faina, amestecand constant pana cand obtineti o pasta. Adaugati laptele de soia, aduceti la punctul de fierbere dupa care dati focul mai mic si amestecati pana cand incepe sa se ingroase sosul, aproximativ 5 minute.
Adaugati sarea si piperul. Serviti cu paste, orez sau cartofi copti.
Poza principala
Galerie foto
ulei de masline
1 ceapa medie tocata marunt
1 capatana de usturoi mica pisata
500g ciuperci proaspete tocate
1 lingurita paprika
2 lingurite sos de soya
2 lingurite mustar Dijon
3 lingurite faina
2 cani lapte de soia
sare si piper
Pentru un plus de aroma, adaugati vin alb impreuna cu ciupercile atunci cand preparati sosul.
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu