Home » Ciuperci umplute cu legume sotate

Ciuperci umplute cu legume sotate

1. Curata ciupercile de codite și lasa palariile deoparte. Taie capetele coditelor și, cu lama cutitului, razuiește-le de coaja fina. Taie în cubulete ceapa, dovleceii, morcovul și ardeii grași.

2. Încinge 3-4 linguri cu ulei într-o tigaie adânca și calește la foc mic costita taiata fâșii subtiri, apoi adauga legumele. Sareaza și pipereaza, iar spre final, presara oregano dupa gust.

3. Dupa ce s-au patruns legumele, ia tigaia de pe foc. Adauga usturoiul tocat marunt.

4. Umple palariile ciupercilor cu aceasta compozitie și așaza-le într-o tava tapetata cu hârtie de copt. Da-o la cuptorul încins 5-10 minute. 

TRUC Curata ciupercile doar când vrei sa le prepari, cu o periuta moale sau cu o cârpa umeda, fara a le mai da printr-un jet de apa. Din cauza naturii lor poroase, ciupercile absorb apa precum buretele și își schimba gustul și textura.

 

Turnedo cu ciuperci

Poza principala

ciuperci_mici.jpg

8 ciuperci mari

2 dovlecei micuti

2 ardei grasi galbeni

1 morcov

2 cepe

2 catei de usturoi

50 g costita

oregano

sare

piper

ulei

 

Tocanita de caprioara si ciuperci

Servește-le ca antreu, dar și ca garnitura, lânga un pește aromat.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne și pe Pinterest!

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE