Ciuperci umplute cu legume

1. Taie ceapa mărunt și aurește-o în puțin ulei încins împreună cu usturoiul feliat. Curăță ciupercile și taie mărunt piciorușele.

2. Taie ceapa mărunt și aurește-o în puțin ulei încins împreună cu usturoiul feliat. Curăță ciupercile și taie mărunt piciorușele. Adaugă peste ceapă ardeii tăiați julien și piciorușele, iar după ce s-au înmuiat, pune roșiile tocate mărunt.

3. Sărează și piperează după gust, presară puțin cimbru și lasă să scadă sosul.

4. Umple pălăriile ciupercilor cu amestecul de legume și așază-le într-o tavă. Dă la cuptor 15-20 de minute. Servește cu pâine prăjită sau felii de mămăligă rece trase în puțin ulei de măsline.

 

Ciuperci umplute cu brânză de capră

Poza principala

ciuperci_umplute_mici.jpg

8 ciuperci mari

3-4 roşii

2 ardei capia

2 ardei graşi galbeni

1 ceapa

2-3 căței de usturoi

cimbru uscat

ulei

piper

 

Ciuperci umplute cu legume sotate

Si usor de gatit, si foarte gustoase. Ce ti-ai mai putea dori de la o portie de ciuperci umplute cu legume?
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE