Home » Ciuperci umplute cu mozzarella si parmezan

Ciuperci umplute cu mozzarella si parmezan

  1. Curăță ciupercile și pregătește o tavă de cuptor cu hârtie de copt.
  2. Preîncălzește cuptorul la 200 de grade.
  3. Amestecați într-un castron uleiul de măsline, oțetul, 1 linguriță cu usturoi, sare și piper.
  4. Cu acest amestec ungeți ciupercile pe ambele părți, apoi puneți-le în tavă. 
  5. Într-un alt bol amestecați cealaltă linguriță cu usturoi, pesmetul, mozzarella, oregano și cimbru.
  6. Adăugați 2 linguri cu ulei de măsline peste acest amestec și amestecați cu o lingură.
  7. Umpleți ciupercile cu acest amestec, apoi introduceți tava în cuptor și gătiți pentru 15-20 minute. 
  8. Lăsați-le 1-2 minute să se răcorească înainte de servire. 
  9. Serviți cu sos roșu pentru paste.

  Credit Foto: Fotolia/ Martin Turzak

Poza principala

ciuperci_umplute_mozzarella_parmezan.jpg

  • 6 ciuperci mari
  • 4 linguri ulei măsline
  • 2 linguri oțet balsamic
  • 2 lingurițe usturoi tocat mărunt
  • sare 
  • 70 g pesmet 
  • 80 g mozzarella
  • 50 g parmezan
  • jumătate linguriță oregano
  • jumătate linguriță cimbru
  • 115 ml sos pentru paste
O porție de ciuperci umplute cu mozzarella și aromatizate cu usturoi pot fi pregătite pentru un aperitiv gustos.
Numar de portii
6
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne și pe Pinterest!

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE