- Curăță ciupercile și pregătește o tavă de cuptor cu hârtie de copt.
- Preîncălzește cuptorul la 200 de grade.
- Amestecați într-un castron uleiul de măsline, oțetul, 1 linguriță cu usturoi, sare și piper.
- Cu acest amestec ungeți ciupercile pe ambele părți, apoi puneți-le în tavă.
- Într-un alt bol amestecați cealaltă linguriță cu usturoi, pesmetul, mozzarella, oregano și cimbru.
- Adăugați 2 linguri cu ulei de măsline peste acest amestec și amestecați cu o lingură.
- Umpleți ciupercile cu acest amestec, apoi introduceți tava în cuptor și gătiți pentru 15-20 minute.
- Lăsați-le 1-2 minute să se răcorească înainte de servire.
- Serviți cu sos roșu pentru paste.
Credit Foto: Fotolia/ Martin Turzak
Poza principala
- 6 ciuperci mari
- 4 linguri ulei măsline
- 2 linguri oțet balsamic
- 2 lingurițe usturoi tocat mărunt
- sare
- 70 g pesmet
- 80 g mozzarella
- 50 g parmezan
- jumătate linguriță oregano
- jumătate linguriță cimbru
- 115 ml sos pentru paste
O porție de ciuperci umplute cu mozzarella și aromatizate cu usturoi pot fi pregătite pentru un aperitiv gustos.
Numar de portii
6
Facebook Comments
Adaugă comentariu