- Încălziți cuptorul la 220 grade.
- Puneți ricotta într-un bol, împreună cu coaja de lămâie, ardeiul iute, sare și piper.
- Amestecați ingredientele cu o lingură și apoi adăugați oregano tocat și parmezanul.
- Înlăturați piciorușele ciupercuțelor, ungeți pălăriile cu ulei, sare și piper și așezați-le într-o tavă.
- Umpleți-le cu amestecul din ricotta, presărați puțin parmezan deasupra și coaceți-le pentru 15 minute.
- Serviți-le cu rucola.
Credit Foto: thinkstocks/getty images
Poza principala
- 100 g brânz ricotta
- 1 ardei iute roșu, curățat de semințe și tocat
- sare
- piper
- 2 linguri oregano proaspăt
- coaja de la 1 lămâie
- 1 mână parmezan
- 4 mâini ciuperci curățate
- 1 mână rucola
O gustare aromată înainte de felul principal, cu ciuperci și ricotta?
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu