Home » Ciuperci umplute cu ricotta

Ciuperci umplute cu ricotta

  1. Încălziți cuptorul la 220 grade. 
  2. Puneți ricotta într-un bol, împreună cu coaja de lămâie, ardeiul iute, sare și piper.
  3. Amestecați ingredientele cu o lingură și apoi adăugați oregano tocat și parmezanul.
  4. Înlăturați piciorușele ciupercuțelor, ungeți pălăriile cu ulei, sare și piper și așezați-le într-o tavă.
  5. Umpleți-le cu amestecul din ricotta, presărați puțin parmezan deasupra  și coaceți-le pentru 15 minute.
  6. Serviți-le cu rucola. 

  Credit Foto: thinkstocks/getty images 

Poza principala

ciuperci_la_cuptor_umplute_cu_ricotta.jpg

  • 100 g brânz ricotta
  • 1 ardei iute roșu, curățat de semințe și tocat
  • sare
  • piper
  • 2 linguri oregano proaspăt
  • coaja de la 1 lămâie
  • 1 mână parmezan
  • 4 mâini ciuperci curățate
  • 1 mână rucola
O gustare aromată înainte de felul principal, cu ciuperci și ricotta?
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.