Vegetarian & vegan

Ciuperci umplute

Text
Ciuperci umplute
Sursa
Burda România
Foto
Burda România, Mihai Nicolae
ciuperci_umplute_mg_8860_.jpg

Ingrediente

10 ciuperci mai mari
1 ceapă
1 ardei
2 ouă
3 linguri orez
3 linguri ulei
100 g cașcaval
1/2 legătură pătrunjel
1 lingură margarină pentru tavă
sare
piper

Mod de preparare

Pui la fiert orezul în 100 ml apă. Cureți și speli ciupercile, apoi le separi pălăriile de piciorușe. Cureți ceapa și ardeiul și le toci mărunt. Tai cubulețe piciorușele ciupercilor și le călești în ulei împreună cu ceapa și ardeiul, timp de aproximativ 10 minute. Adaugi apoi orezul fiert, pătrunjelul tocat fin, ouăle și cașcavalul ras. Sărezi și piperezi după gust și omogenizezi compoziția.

Cu acest amestec umpli pălăriile de cuperci, pe care le așezi într-o tavă unsă cu margarină și le dai la cuptor pentru 30 de minute. Servești ciupercile decorate cu pătrunjel tocat mărunt și feliuțe de ardei.

 

Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE