Curata ciupercutele de pielita, la fel si coditele. Pe acestea din urma le toci marunt.
Pune ceapa in putin ulei intr-o tigaie si adauga apoi coditele ciupercilor (chiar si cateva palarii mai mici sau care s-au rupt la curatat – tocate si ele in cubulete), usturoiul tocat marunt, oregano, sare, piper, marar si lasa putin la fiert.
Pune si cateva linguri de sos de rosii si lasa la fiert inca vreo 5 minute. Intr-o tava (in care ai pus apa si vin alb atat cat sa-i acopere fundul) asaza palariile ciupercilor si umple-le cu compozitia de mai sus.
Da cuptorul la foc potrivit timp de 30-40 de minute. Serveste aceste ciupercute calde alaturi de un pahar de vin.
Ciuperci umplute cu branza de capra
Sursa: Revista FEMEIA.
1 kg ciuperci;
2-3 linguri sos de rosii;
o ceapa;
sare; piper;
oregano; marar;
cascaval ras;
50 ml vin alb.
Adaugă comentariu