- Într-un vas amestecă laptele cu smântâna lichidă și pune-le pe foc.
- Lasă-l să se încălzească si îndepărtează vasul de pe sursa de foc.
- Mixează ouăle împreună cu zahărul și încorporează treptat făina și untul topit, peste care presară un vârf de cuțit cu sare.
- Tapetează o formă rotundă cu diametrul de 25 cm, cu hârtie de copt peste care toarnă compoziția.
- Adaugă fructele și răstoarnă-le peste aluat.
- Coace în cuptorul prâncălzit la 180 de grade pentru 45 minute.
Credit Foto: Fotolia/ geshas
Poza principala
- 300 ml lapte
- 200 g mure
- 100 g prune
- 100 ml smântână lichidă
- 120 g făină
- 6 ouă
- 100 g unt
- 40 g zahăr
- sare
O prăjitură aromată pe care nu o poate refuza nimeni.
Numar de portii
8
Facebook Comments
Adaugă comentariu