Home » Clafoutis cu roșii cherry

Clafoutis cu roșii cherry

1. Bate ouăle ca pentru omletă. Încorporează smântâna, făina cernută, telemeaua rasă și brânza de vaci sfărâmată.

2. La final, subțiază cu laptele, turnând treptat și amestecând ușor. Condimentează cu sare și piper după gust și pune compoziția în forma de copt unsă cu puțin unt. Așază deasupra roșiile spălate și uscate și câteva fi re de arpagic.

3. Coace la 180 de grade vreme de 25-30 de minute. Servește cald, alături de o salată verde.

 

Budincă de paste

Poza principala

clafoutis_cu_rosii_cherry_mica.jpg

12 roşii cherry

4 ouă

250 g smântână

75 g făină

1/2 cănă cu lapte

150 g brânză telemea

100 g brânză de vaci

unt

arpagic sau cozi de ceapa verde

sare

piper

 

Budincă de cartofi, broccoli și șuncă

O cina rapida, gustoasa si foarte usor de pregatit.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.