1. Bate ouăle ca pentru omletă. Încorporează smântâna, făina cernută, telemeaua rasă și brânza de vaci sfărâmată.
2. La final, subțiază cu laptele, turnând treptat și amestecând ușor. Condimentează cu sare și piper după gust și pune compoziția în forma de copt unsă cu puțin unt. Așază deasupra roșiile spălate și uscate și câteva fi re de arpagic.
3. Coace la 180 de grade vreme de 25-30 de minute. Servește cald, alături de o salată verde.
Poza principala
Galerie foto
12 roşii cherry
4 ouă
250 g smântână
75 g făină
1/2 cănă cu lapte
150 g brânză telemea
100 g brânză de vaci
unt
arpagic sau cozi de ceapa verde
sare
piper
O cina rapida, gustoasa si foarte usor de pregatit.
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu