Home » Aperitive, salate, sosuri » Clasicele crostini cu somon afumat
Aperitive, salate, sosuri

Clasicele crostini cu somon afumat

Cine nu a încercat măcar o dată pâine prăjită cu somon afumat, este timpul să le pregătească chiar acum. Crostini cu somon afumat.

Dificultate: ușor

Timp de preparare: rapid

Porții: 20

Ingrediente:

  • 2 X 200 g cutii somon afumat
  • 4 fire ceapă verde, tocate
  • 2-3 linguri capere scurse
  • 200 g cremă de brânză
  • 3 lămâi, feliate
  • 4 baghete subțiri
  • ulei de măsline

Modalitate de preparare:

  1. Somonul se taie în fâșii subțiri.
  2. Brânza cu ceapa și caperele se amestecă separat.
  3. Se întinde cremă de brânză pe fiecare felie de pâine și se acoperă cu câte o bucată de somon.
  4. Bruschetele se servesc cu felii de lămâie.
  5. Pentru a prepara pâine, se taie bagheta în 20 de felii, se stropesc cu ulei de măsline și se frig pe grill-ul încins.
  6. Mențineți pâinea pe foc până devine crocantă pe ambele părți.

Autor: Daniela Niculi

Credit Foto: 123RF

Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.