Cine nu a încercat măcar o dată pâine prăjită cu somon afumat, este timpul să le pregătească chiar acum. Crostini cu somon afumat.
Dificultate: ușor
Timp de preparare: rapid
Porții: 20
Ingrediente:
- 2 X 200 g cutii somon afumat
- 4 fire ceapă verde, tocate
- 2-3 linguri capere scurse
- 200 g cremă de brânză
- 3 lămâi, feliate
- 4 baghete subțiri
- ulei de măsline
Modalitate de preparare:
- Somonul se taie în fâșii subțiri.
- Brânza cu ceapa și caperele se amestecă separat.
- Se întinde cremă de brânză pe fiecare felie de pâine și se acoperă cu câte o bucată de somon.
- Bruschetele se servesc cu felii de lămâie.
- Pentru a prepara pâine, se taie bagheta în 20 de felii, se stropesc cu ulei de măsline și se frig pe grill-ul încins.
- Mențineți pâinea pe foc până devine crocantă pe ambele părți.
Autor: Daniela Niculi
Credit Foto: 123RF
Facebook Comments
Adaugă comentariu