1.Pune laptele într-un castron şi bate două ouă în el, apoi adaugă treptat făina cernută, presă un praf de sare şi la sfârşit amestecă untul topit. Lasă aluatul să se odihnească.
2.Curăţă legumele, taie morcovul şi broccoli în bucăţi mici. Fierbe morcovul în apă cu puţină sare, iar broccoli adaugă-l când morcovul este fiert şi mai lasă pe foc 5-10 minute. Strecoară şi lasă să se scurgă bine.
3.Taie carnea de pui şi brânza cu mucegai şi pune-le într-un castron împreună cu legumele, apoi adaugă 200 g de smântână, sare şi piper. Amestecă până obţii o pastă.
4.Fă nişte clătite mai groase şi umple-le cu acest amestec. Pune-le într-un vas uns cu ulei şi toarnă peste ele un ou bătut cu smântâna rămasă şi dă aceste clatite cu carne afumata de pui la cuptor pentru 30 de minte.
Credit foto: Photoland/Profimedia
2 pulpe de pui afumat
400 ml lapte
150 g brânză cu mucegai albastru
200 g smântână
250 g făină
3 ouă
2 linguri cu unt
1 morcov
½ broccoli
Ulei
Piper
Sare
Adaugă comentariu