Home » Clătite cu carne afumată de pui

Clătite cu carne afumată de pui

1.Pune laptele într-un castron şi bate două ouă în el, apoi adaugă treptat făina cernută, presă un praf de sare şi la sfârşit amestecă untul topit. Lasă aluatul să se odihnească.

2.Curăţă legumele, taie morcovul şi broccoli în bucăţi mici. Fierbe morcovul în apă cu puţină sare, iar broccoli adaugă-l când morcovul este fiert şi mai lasă pe foc 5-10 minute. Strecoară şi lasă să se scurgă bine. 

3.Taie carnea de pui şi brânza cu mucegai şi pune-le într-un castron împreună cu legumele, apoi adaugă 200 g de smântână, sare şi piper. Amestecă până obţii o pastă.

4.Fă nişte clătite mai groase şi umple-le cu acest amestec. Pune-le într-un vas uns cu ulei şi toarnă peste ele un ou bătut cu smântâna rămasă şi dă aceste clatite cu carne afumata de pui la cuptor pentru 30 de minte. 

Credit foto: Photoland/Profimedia

 

Tort aperitiv din clătite

Poza principala

clatite_carne_mica.jpg

2 pulpe de pui afumat 

400 ml lapte

150 g brânză cu mucegai albastru

200 g smântână

250 g făină

3 ouă

2 linguri cu unt

1 morcov

½ broccoli

Ulei

Piper

Sare

 

 

Clătite cu brânză la cuptor

Clătitele sunt divine ca desert, dar umplutura de carne afumată de pui cu brânzeturile fine, o rețetă franțuzită, de mare anvergură culinară, le face un preparat de lux, ușor și rapid.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne și pe Pinterest!

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE