1.Într-un castron, amestecă apa minerală cu uleiul, zahărul şi zahărul vanilat. Adaugă un praf de sare şi făina în ploaie.
2.Bate bine până obţii o compoziţie omogenă şi fără cocoloaşe. Unge cu ulei o tigaie, lasă să se înfi erbânte bine de tot, apoi toarnă aluat cu polonicul, acoperind toată suprafaţa tigăii.
3.Rumenește clătitele pe ambele părţi. Între timp, zdrobește bine nucile și amestecă-le cu mierea, după care umple clătitele cât sunt calde. Servește-le pudrate cu scorţișoară măcinată fin.
Poza principala
Galerie foto
Pentru aluat :
300 g făină
300 ml apă minerală
2 pliculețe cu zahăr vanilat
50 ml ulei
25 g zahăr
sare
Pentru umplutură :
200 g nuci
5 linguri cu miere
scorţişoară
Aromate și ușor de gătit, clătitele cu scorțioară îți potolesc pofta de dulce.
Numar de portii
8
Facebook Comments
Adaugă comentariu