1.Sparge oul într-un castron, presară un praf de sare, taornă laptele și amestecă cu ajutorul unui mixer sau tel. Amestecă făina cu un sfert de linguriță de praf de copt și încorporează-le în compoziția de clătite. Toarnă treptat apa minerală și amestecă să nu se formeze cocoloașe. Lasă deoparte 10 minute.
2.Unge cu ulei o tigaie teflonată și rumenește clătitele una câte una. Umple-le cu șună, brânză/cașcaval, măsline, împăturește-le elegant și servește clătitele cu frunze de busuioc presarate deasupra.
credit foto: © shaiith – Fotolia.com
Poza principala
Galerie foto
șuncă de Praga
1-2 roșii
măsline fără sâmburi
busuioc
brânză/cașcaval
1 ou
¼ cană cu apă minerală
5 linguri cu lapte
½ cană cu făină
praf de copt
sare
ulei pentru prăjit
Răsfață-i pe cei dragi la micul-dejun cu o porție de clătite cu șuncă.
Numar de portii
2
Facebook Comments
Adaugă comentariu