1. Preincalziti cuptorul la 200°.
2. Incalziti uleiul intr-o tigaie la o temperatura potrivita si caliti telina si ceapa pana cand acestea se inmoaie.
3. Puneti telina si ceapa peste ton si amestecati-le cu branza feta.
4. Incalziti untul intr-o oala la temperatura potrivita si faceti un caliti ciupercile pana cand acesta se inmoaie si lichidul este reabsorbit. Adaugati sherry-ul si amestecati pana cand este absorbit de ciuperci. Adaugati smantana si lasati compozitia sa fiarba, dupa care luati-o de pe foc.
5. Puneti cate putin din umplutura de ton si ceapa in fiecare clatita si rulati-le. Aranjati-le pe un platou. Turnati ciupercile si smantana peste si lasati sa se coaca la cuptor timp de 15-20 de minute pana cand clatitele devin crocante pe margini, iar smantana aurie si pline de bule.
UMPLUTURA:
170 g ton in ulei, scurs
2 linguri ulei floarea-soarelui
2 tulpini de telina, feliate
3 cepe, feliate
1 bucata branza feta, faramata
SOS:
2 linguri unt
250 g ciuperci, curatate si feliate
2 linguri sherry
400 ml smantana
Adaugă comentariu