1.Curăță cartofii și taie-i în bastonașe subțiri sau trece-i prin răzătoare. Adaugă oul bătut cu un praf de sare, făina, cașcavalul ras și o linguriță cu zahăr pudră. Amestecă ușor. Din compoziția astfel obținută pune grămăjoare în ulei încins. Presează puțin și rumenește-le pe ambele părți.
2.După ce s-au rumenit, pune între două clătite câte o linguriță cu magiun și așază-le într-o tavă tapetată cu hârtie de copt. Pune deasupra o linguriță cu magiun și o jumătate de prună și presară mac.
3.Lasă-le la cuptor, la foc moderat, câteva minute. Servește-le imediat cu restul de zahăr pudră.
Credit foto: Photoland/Profimedia
Poza principala
Galerie foto
500 g cartofi
200 g prune
100 g magiun de prune
100 g cașcaval
50 g mac
50 g zahăr pudră
1 ou
1 linguriță cu făină
sare
ulei
Un desert inedit, ușor crocat și foarte gustos.
Numar de portii
6-8
Facebook Comments
Adaugă comentariu