Home » Clătite de cartofi (galete)

Clătite de cartofi (galete)

1.Dă brânza pe răzătoarea mică. Pune-o într-un castron și adaugă, treptat, puțin iaurt de capră. Amestecă până obții o compoziție cremoasă. Lasă deoparte.

2.Dă cartofii cruzi, curățați de coajă, pe răzătoare și pune-i la scurs. Pune-i apoi într-un castron împreună cu ceapa tocată din, ouăle, sare, piper proaspăt măcinat și un praf de nucșoară, pătrunjelul și amestecă.

3.Pune ulei la încins într-o tigaie nonaderentă și rumenește pe ambele părți „clătitele” formate cu palmele puțin umezite.

4.Unește galetele cu crema de brânză de capră și servește-le calde.

credit foto: © Richard Villalon – Fotolia.com

 

Clătite de cartofi cu prune

Poza principala

clatite_de_cartofi_fotolia_26880743_subscription_xl.jpg_c_richard_villalon_-_fotolia.com_mica.jpg

800 g cartofi

200 g brânză capră

iaurt de capră

1 ceapă potrivită

2 ouă

ulei

pătrunjel verde tocat

sare, piper, nucșoară

 

Clătite de cartofi cu varză

Ideale la orice masă din zi, clătitele de cartofi vor deveni preferatele celor mici și mari.
Numar de portii
4-6
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.