1.Dă brânza pe răzătoarea mică. Pune-o într-un castron și adaugă, treptat, puțin iaurt de capră. Amestecă până obții o compoziție cremoasă. Lasă deoparte.
2.Dă cartofii cruzi, curățați de coajă, pe răzătoare și pune-i la scurs. Pune-i apoi într-un castron împreună cu ceapa tocată din, ouăle, sare, piper proaspăt măcinat și un praf de nucșoară, pătrunjelul și amestecă.
3.Pune ulei la încins într-o tigaie nonaderentă și rumenește pe ambele părți „clătitele” formate cu palmele puțin umezite.
4.Unește galetele cu crema de brânză de capră și servește-le calde.
credit foto: © Richard Villalon – Fotolia.com
Poza principala
Galerie foto
800 g cartofi
200 g brânză capră
iaurt de capră
1 ceapă potrivită
2 ouă
ulei
pătrunjel verde tocat
sare, piper, nucșoară
Ideale la orice masă din zi, clătitele de cartofi vor deveni preferatele celor mici și mari.
Numar de portii
4-6
Facebook Comments
Adaugă comentariu