- Amestecați făina, oul, laptele și un praf de sare cu mixerul până când obțineți o consistență fină.
- Radeți brânza și tocați cât mai mărunt ardeiul iute și încorporați-le în aluat.
- Adăugați porumbul dulce și amestecați.
- Tocați avocado și roșiile, amestecați-le cu sucul de limetă, frunzele de coriandru tocat, sare și piper.
- Prăjiți feliile de pancetta până devin crocante, apoi stropiți-le cu sirop de arțar.
- În tigaia în care ați prăjit pancetta, adăugați 1 linguriță cu ulei și câte un polonic de aluat.
- Întoarceți clătita când devine aurie și scoateți-o pe un platou.
- Așezați pe fiecare clătită câte un amestec de roșii și pancetta.
- Stropiți cu iaurt și sos de chili.
Credit Foto: Thinkstock/ getty images
Poza principala
- 1 cană făină cu agent de creștere
- 1 ou
- 1 cană lapte semidegresat
- 1 ardei iute
- 40 g brânză Chedar
- 1 mână de porumb dulce
- ulei de măsline
- 4 roșii
- 1 avocado
- 1 limetă
- 1/2 legătură coriandru
- 8 felii pancetta
- sirop de arțar
- 4 linguri iaurt
- sos de chili
Clătitele într-o variantă perfectă pentru a fi consumate la masa de prânz.
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu