Clatite picante cu pancetta si porumb

  1. Amestecați făina, oul, laptele și un praf de sare cu mixerul până când obțineți o consistență fină.
  2. Radeți brânza și tocați cât mai mărunt ardeiul iute și încorporați-le în aluat.
  3. Adăugați porumbul dulce și amestecați.
  4. Tocați avocado și roșiile, amestecați-le cu sucul de limetă, frunzele de coriandru tocat, sare și piper.
  5. Prăjiți feliile de pancetta până devin crocante, apoi stropiți-le cu sirop de arțar.
  6. În tigaia în care ați prăjit pancetta, adăugați 1 linguriță cu ulei și câte un polonic de aluat.
  7. Întoarceți clătita când devine aurie și scoateți-o pe un platou.
  8. Așezați pe fiecare clătită câte un amestec de roșii și pancetta.
  9. Stropiți cu iaurt și sos de chili. 

  Credit Foto: Thinkstock/ getty images

Poza principala

clatita_cu_pancetta_porumb_si_ardei_iute.jpg

  • 1 cană făină cu agent de creștere
  • 1 ou
  • 1 cană lapte semidegresat
  • 1 ardei iute
  • 40 g brânză Chedar
  • 1 mână de porumb dulce
  • ulei de măsline
  • 4 roșii
  • 1 avocado
  • 1 limetă
  • 1/2 legătură coriandru
  • 8 felii pancetta
  • sirop de arțar
  • 4 linguri iaurt
  • sos de chili
Clătitele într-o variantă perfectă pentru a fi consumate la masa de prânz.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE