1. Setati cuptorul la 200 grade C. Ungeti mielul cu ulei si asezonati-l. Puneti cuscus intr-un bol, turnati 5 linguri de apa fiarta si amestecati.
2. Lasati-l 5 minute. Adaugati usturoiul, rosiile uscate si cimbrul.
3. Dati carnea prin amestec astfel incat sa se acopere bine partea cu piele.
4. Puneti carnea in tava si coaceti timp de 25-30 de minute. Scoateti si acoperiti cu folie, apoi mai lasati-o 10 minute.
5. Adaugati si caisele sau alte fructe uscate, impreuna cu restul de cuscus, puneti 3-4 linguri de apa clocotita si lasati cateva minute.
6. Puneti apoi patrunjelul si menta (daca folositi) si asezonati bine.
1 lingurita ulei de masline
sare si piper negru proaspat macinat
1 coasta de miel de aproximativ 300g
90g cuscus
1 catel de usturoi, curatat si pisat
2 rosii deshidratate, taiate marunt
2 lingurite cimbru proaspat
4 caise deshidratate, taiate marunt, sau alt fel de fructe uscate
2-3 linguri patrunjel proaspat tocat
1 lingura menta proaspata, taiata (optional)
Adaugă comentariu