Indepartezi pielea si grasimea de pe bucatile de miel. Le prajesti cu atentie pe toate partile in 3 linguri de ulei incins de masline.
Faci un amestec din 2 linguri de ulei, coriandru si coaja de lamaie, apoi ungi bucatile de carne cu acest sos.
Incalzesti cuptorul la 170° (sau treapta 3, o temperatura moderata), pui bucatile de miel intr-o cratita si le lasi sa se inabuse in cuptor cam 10-12 minute.
Le scoti din cuptor si din cratita, le acoperi cu folie de aluminiu si le lasi sa se odihneasca 5-10 minute. Cuscusul il prepari dupa instructiunile de pe pachet.
Toci fin ramurelele de coriandru verde si adaugi o parte la cuscus. Asezi coastele de miel pe un pat de cuscus, le stropesti cu zeama de lamaie si garnisesti cu restul de coriandru.
Revista FEMEIA.
2 bucati de spate de miel cu coaste
ulei de masline presat la rece
2 linguri de seminte de coriandru macinat
2 linguri de coaja rasa de lamaie
2 ramurele de coriandru verde
400 g cuscus
2-3 lamai
Adaugă comentariu