Home » Coaste de miel pe pat de cuscus

Coaste de miel pe pat de cuscus

Indepartezi pielea si grasimea de pe bucatile de miel. Le prajesti cu atentie pe toate partile in 3 linguri de ulei incins de masline.

Faci un amestec din 2 linguri de ulei, coriandru si coaja de lamaie, apoi ungi bucatile de carne cu acest sos.

Incalzesti cuptorul la 170° (sau treapta 3, o temperatura moderata), pui bucatile de miel intr-o cratita si le lasi sa se inabuse in cuptor cam 10-12 minute.

Le scoti din cuptor si din cratita, le acoperi cu folie de aluminiu si le lasi sa se odihneasca 5-10 minute. Cuscusul il prepari dupa instructiunile de pe pachet.

Toci fin ramurelele de coriandru verde si adaugi o parte la cuscus. Asezi coastele de miel pe un pat de cuscus, le stropesti cu zeama de lamaie si garnisesti cu restul de coriandru.

Revista FEMEIA.

Poza principala

cotlete_de_miel_cu_mozzarella_si_anghinare_400.jpg

2 bucati de spate de miel cu coaste
ulei de masline presat la rece
2 linguri de seminte de coriandru macinat
2 linguri de coaja rasa de lamaie
2 ramurele de coriandru verde
400 g cuscus
2-3 lamai

Poti servi acest preparat cu feliute de lamaie ca decor.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne și pe Pinterest!

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE