Home » Coaste de porc afumate si “lipicioase”

Coaste de porc afumate si “lipicioase”

1. Combina ingredientele pentru sos si unge coastele afumate. Marineaza-le 3-4 ore sau o noapte.

2. Preincalzeste cuptorul la 180 de grade Celsius. Adauga sucul de mere si tine coastele afumate la cuptor timp de aproape 3 ore, pana carnea se desprinde de pe os.

3. Scoate de la cuptor si toarna jumatate din glazura, mai lasa la cuptor 20 de minute sau pana coastele devin maronii. Intoarce-le, toarna restul de glazura si mai lasa-le la cuptor inca 15 minute.

Poza principala

h_01062005.jpg

800g de coaste de porc afumate

Pentru sos

250ml de suc de mere

Doua lingurite de praf de mustar englezesc

O lingurita de zahar brun

O lingurita de piper negru

O lingurita de sare de mare

Pentru glazura

O jumatate de cana de ketchup

Un sfert de cana de otet

Doua linguri de zahar brun

Iata o reteta tentanta pentru iubitorii de preparate din carne. Aroma sosului dulceag face din aceasta o reteta interesanta, diferita de felul traditional de a gati coastele de porc afumate.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.