- Într-un mojar zdrobiți boabele și frunzele de corianddru, împreună cu sarea, chimionul și zahărul.
- Cu amestecul obținut asezonați coastele de porc.
- Așezați coastele într-o tavă tapetată cu hârtie de copt.
- Turnați cola și 200 ml apă.
- Acoperiți tava cu folie de aluminiu și introduceți la cuptor pentru 4 ore la 140 grade.
- Pregătiți sosul. Tăiați fin ceapa și usturoiul, apoi trageți-le în unt și adăugați burbonul.
- Lăsați amestecul pe foc pentru 30 de minute la foc mic, până când începe să se îngroașe.
- Adăugați kethupul, pasta de roșii, oțetul balsamic, sosul Worcestershire, zahărul, sarea și ardeiul iute.
- Pasați sosul și strecurați-l.
- Ungeți coastele cu sosul obținut și reintroduceți-le la cuptor la 200 de grade până când se caramelizează.
- Serviți preparatul cald.
Credit Foto: 123RF
Poza principala
- 2 kg coaste de porc
- 200 ml cola
- 1 linguriță semințe chimion
- 1 linguriță coriandru boabe
- 1 linguriță coriandru tocat
- 2 lingurițe sare
- 2 linguri zahăr brun
Pentru sos:
- 1 ceapă
- 3-4 căței usturoi
- 1 lingură unt
- 80 ml burbon
- 200 g ketchup
- 2 linguri pastă de tomate
- 2 linguri oțet balsamic
- 1 lingură sos Worcestershire
- 50 g zahăr brun
- 1/2 linguriță fulgi chili
- un praf de sare
Coaste de porc gătite în cola și servite cu sos barbecue.
Numar de portii
2
Facebook Comments
Adaugă comentariu