1.Se taie coaja de portocale in fasii subtiri, iar fructele se storc bine. In sucul de la portocale, se pun stafidele si se lasa la inmuiat cateva minute bune.
2.Separat, se topeste la foc mic zaharul in 50 ml de apa. Se adauga coaja de portocala si se lasa sa fiarba 15 minute. Se amesteca din cand in cand.
3.Se condimenteaza coastele de porc cu sare si piper si se rumenesc in ulei incins. Se scot apoi pe o hartie absorbanta, iar in grasimea ramasa, se caleste ceapa, taiata cat mai marunt.
Salata de cartofi cu ton
4.Se adauga bucatile de coasta, stafidele, coaja de portocala si chimenul. Se acopera vasul si se lasa la cuptor, la foc moderat, aproximativ o ora.
1 kg coaste de porc
4 portocale
3 cepe
75 g stafide
1 linguriță cu chimen
50 g zahăr
6 linguri cu ulei
sare
piper
Adaugă comentariu