Home » Deserturi & băuturi » Cobbler cu zmeură și coacăze
Deserturi & băuturi

Cobbler cu zmeură și coacăze

Desertul de Duminică ar putea arăta așa!

Dificultate: ușor

Timp de preparare: rapid

Porții: 6

Ingrediente:

  • 200 g coacăze
  • 500 g zmeură
  • sucul de la 1 portocală
  • 2-3 lingurițe zahăr pudră

Pentru crustă:

  • 85 g unt rece tocat
  • 200 g făină cu agent de creștere
  • 100 g zahăr brun
  • 150 ml lapte
  • 2 linguri zahăr brun
  • înghețată pentru a servi

Modalitate de preparare:

  1. Se încălzește cuptorul la 190 grade C .
  2. Îndepărtați fiecare coacăză de pe tulpină.
  3. Puneți zmeura și coacăzele roșii într-un vas de copt cu capacitatea de 1 litru, se adaugă sucul de portocale și presară cea mai mare parte a zahărului.
  4. Gustați o zmeură și decideți dacă mai are sau nu nevoide de zahăr.
  5. Pentru a face aluatul, amestecați untul, făina, zahărul brun și un vârf de cuțit de sare fină pentru pesmet într-un procesor de alimente.
  6. Se adaugă laptele pentru a face un aluat foarte moale.
  7. Vărsați aluatul peste fructe și presărați zahărul brun.
  8. Se dă la cuptor timp de 55 de minute sau până când partea de sus începe să prindă o culoare aurie.

Credit Foto: 123RF

Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.