Cocteil de struguri

1. Se spală strugurii în apă caldă, după care se taie în jumătăţi şi se scot sâmburii. 

2. Se toarnă peste boabe romul şi se lasă la rece, cel puţin două ore. 

3. Cu puţin înainte de servire se pun boabele de struguri într-un bol de cristal sau sticlă, se adaugă vinul roşu, sucul de struguri şi şampania.

 

Sursa: Cultura vitei-de-vie in gospodarie, Editura Casa

 

Pina Colada

Poza principala

coctail_mic.jpg

750 g struguri albi

125 ml rom alb

750 ml vin roşu, uşor, cu fructuozitate

700 ml suc de struguri roşii

1 sticlă de şampanie

 

Salată de fructe alcoolizată

Cocteilul de struguri este ingredientul special pentru reușita unei aniversări în familie.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE