1.Pune miezul de pepene, câteva frunze de mentă, siropul de agave și votca într-un blender. Mixează-le bine.
2.Umple shaker-ul ¾ cu gheață, adaugă amestecul de pepene și agită pentru 30 de secunde.
3.Toarnă în cupele răcite, garnisește cu frunze de mentă și servește.
Vrei sa gusti acest cocteil? eCuisine.ro te invita la Coco Bongo si ai reducere de 20 % in intervalul orar 12-17 si mentionezi oferta de pe eCuisine.ro
Coco Bongo – Centrul Vechi, Strada Covaci 1, București
Poza principala
Galerie foto
200 g miez de pepene galben
1 ½ linguri cu sirop de agave
90 ml votcă
1 ½ linguriță cu zeamă de lămâie
frunze de mentă
O combinație fresh, energizantă, perfectă pentru după-amieze însorite.
Numar de portii
2
Facebook Comments
Adaugă comentariu