Doar 15 minute la cuptor, iar această rețetă este un deliciu pentru o cină târzie.
Dificultate: ușor
Timp de preparare: rapid
Porții: 4
Ingrediente:
- 170 g măsline negre, fără sâmburi
- 1 ceapaă, tocată
- 400 g roșii tocate, la conservă
- 4 fileuri de cod, 170 g fiecare bucată
- felii de lămâie
- pătrunjel tocat
Modalitate de preparare:
- Încingeți cuptorul al 200 de grade.
- Într-o tigaie încălziți 1 lingură de ulei și căliți ceapa până când se înmoaie.
- Adăugați roșiile tocate și asezonați cu sare și piper.
- Aduceți sosul în punctul de fierbere apoi adăugați măslinele.
- Adăugați bucățile de pește în tigaie cu pielea în jos și stropiți cu ulei de măsline.
- Introduceți vasul în cuptor, neacoperit și coaceți pentru 15 minute.
- Serviți preparatul cu pătrunjel tocat și felii de lămâie.
Autor: Daniela Niculi
Credit Foto: 123RF
Facebook Comments
Adaugă comentariu