1.Din făină, două ouă și sare, frământă un aluat și lasă-l să se odihnească.
2.Călește o ceapă. Adaugă carnea tăiată cubuleţe, sare, stropește cu apă și lasă să se înăbușe.
3.Întinde din aluat o foaie și taie pătrate mai măricele. Pune în mijloc câte o lingură cu carne și cașcaval.
4.Unge marginile cu albuș și unește-le. Fierbe colţunașii în apă cu sare. Scurge-i bine și așază-i într-o tavă unsă cu unt.
5.Lasă-i la cuptor să se rumenească puţin, după care servește-i cu smântână și restul de ceapă călită.
Poza principala
Galerie foto
1 piept de pui
2 cepe
50 g caşcaval ras
3 ouă
300 g făină
100 g smântână
1 lingură cu unt
ulei
sare
Un preparat cu aspect și gust ieșite din comun.
Numar de portii
6
Calorii
345
Facebook Comments
Adaugă comentariu