Revista Practic în bucătărie

Compot de piersici

1. Spală fructele, taie în patru și scoate-le sâmburii. Pune cam două-trei piersici feliate într-un borcan (din cel de 800 g).

2. Presară 2-3 linguri cu zahăr în fiecare borcan și toarnă apa deasupra. Înfiltează bine borcanele și pune-le pe o tavă în cuptorul neîncălzit, la foc potrivit.

3. Când fructele s-au ridicat la suprafață și zahărul s-a topit, stinge flacără aragazului și lasă borcanele să se răcească în cuptor. Pune compotul de piersici la rece până la sosirea iernii.

Compot de prune

 

Castraveți murați de vară

Poza principala

compot_mica.jpg

15 piersici

10-15 linguri cu zahăr

apă

 

Retete De vara

Compotul de piersici este foarte gustos și ușor de pregătit și are toate șansele ca la iarnă să devină cel mai iubit și rapid desert!
Numar de portii
5 borcane
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE