Home » Compot de rubarba, portocala si capsune

Compot de rubarba, portocala si capsune

  1. Taie rubarba in bucăți de 3 cm. 
  2. Rade coaja de la portocala și stoarce zeama. 
  3. Căpșunele taie-le în jumătăți.
  4. Pune toate ingredientele într-o tigaie și lasă-le să se găteasca la foc potrivit, în suc propriu, pentru 10-15 minute.

 Credit Foto: Fotolia/ Heike Rau

Poza principala

compot_rubarba_si_capsune.jpg

  • 450 g rubarbă
  • 100 g capșune 
  • 50 g zahăr
  • sucul de la 1 portocală
Un desert gustos și aromat, preparat în mai puțin de 15 minute.
Numar de portii
3-4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.