Home » Deserturi & băuturi » Concentrat de ghimbir Hawaiian
Deserturi & băuturi

Concentrat de ghimbir Hawaiian

  1. Pune ghimbirul împreună cu zahărul și două căni de apă la fiert.
  2. Când începe să clocotească, îndepărtați de pe sursa de foc și lăsați vasul să se odihnească pentru 30 minute.
  3. Strecurați sucul de ghimbir și aruncați pulpa.
  4. Când s-a răcit complet puteți prepara băutura.
  5. Adăugați 60 ml de suc obținut cu aproximativ 150 ml apă minerală.
  6. Siropul de ghimbir se poate păstra in sticlă până la 1 lună.
  7. Serviți cu cuburi de gheață, felii de limetă și mentă proaspătă.

  Credit Foto: Fotolia/ Brent Hofacker

Poza principala

ghimbir_hawaiian.jpg

  • 50 g ghimbir ras
  • 100 g zahăr brun
  • 1 l apă minerală
  • 8 felii limetă
Prepară acest sirop de ghimbir pentru cele mai intense băuturi răcoritoare.
Numar de portii
6
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.