- Pune ghimbirul împreună cu zahărul și două căni de apă la fiert.
- Când începe să clocotească, îndepărtați de pe sursa de foc și lăsați vasul să se odihnească pentru 30 minute.
- Strecurați sucul de ghimbir și aruncați pulpa.
- Când s-a răcit complet puteți prepara băutura.
- Adăugați 60 ml de suc obținut cu aproximativ 150 ml apă minerală.
- Siropul de ghimbir se poate păstra in sticlă până la 1 lună.
- Serviți cu cuburi de gheață, felii de limetă și mentă proaspătă.
Credit Foto: Fotolia/ Brent Hofacker
Poza principala
- 50 g ghimbir ras
- 100 g zahăr brun
- 1 l apă minerală
- 8 felii limetă
Prepară acest sirop de ghimbir pentru cele mai intense băuturi răcoritoare.
Numar de portii
6
Facebook Comments
Adaugă comentariu