Conditii de publicare ale retetelor

Introduceti retete originale. Retetele trebuie sa listeze toate ingredientele in cantitatile exacte si in conformitate cu reglementarile europene privind indicarea cantitatilor nominale, dar si modalitatea si timpul de preparare, redactate/masurate cu exactitate. Toate ingredientele trebuie introduse folosindu-se nume exacte, fiind interzisa folosirea numelor proprii de produse care reprezinta branduri (EX: Scrieti 300g branza dulce in loc de 300g branza eCuisine). Cand postati o reteta pe eCuisine.ro, aceasta va aparea automat pe site si va fi inclusa in baza de date cu retete a eCuisine.ro.

Prin postarea de retete pe site-ul eCuisine.ro garantati si oferiti eCuisine si, respectiv, Sanoma Hearst Romania, dreptul irevocabil, neexclusiv, perpetuu, international, non-remunerat de a folosi, lista, promova, modifica, reproduce, publica, distribui, sublicentia sau folosi in oricare modalitate comerciala sau necomerciala reteta/retetele postate si toate drepturile de autor care reies din acestea, fara a compensa persoana dumneavoastra sau a altei entitati.

eCuisine poate modifica sau sterge, dupa necesitati, reteta/retetele postate.

Prin prezenta recunoasteti ca aveti toate drepturile si autoritatea pentru publica reteta/retetele postata/e si ca aceasta/acestea nu incalca drepturile de autor sau de marca ale unei terte parti. In caz contrar, la solicitarea eCuisine, veti face dovada drepturilor asupra materialului/materialelor publicat/e.

Prin postarea de materiale pe eCusine.ro, garantati eCuisine dreptul de a folosi numele dumneavoastra si alte informatii despre dumneavoastra care sunt in stransa legatura cu materialul postat, dar nu sunt limitate la acestea.

Facebook Comments

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE