Cofit de ceapă și roșii, bun pentru o friptură, ușor de preparat.
Dificultate: ușor
Timp de preparare: îndelungat
Porții: 3 căni
Ingrediente:
- 60 ml ulei măsline
- 1 kg ceapă galbenă, feliată subțire
- 500 g roșii cherry
- 1 1/4 linguriță sare grunjoasă
Modalitate de preparare:
- Încălziți cuptorul la 140 grade.
- Încingeți uleiul într-un tuci și adăugați ceapa feluată.
- Căliți până când se înmoaie și devine translucidă, aproximativ 8-10 minute.
- Adăugați roșiile și sarea și amestecați pentru a combina toate ingredientele.
- Transferați amestecul la cuptor și gătiți amestecând din când în când, pânî când cepele sunt aurii și moi.
- Lăsați preparatul la cuptor timp de 4 ore.
- Se lasă să se răcească complet înainte de a fi transefrat în borcane.
- Se păstrează timp de 2 săptămâni la frigider.
Credit Foto: 123RF
Facebook Comments
Adaugă comentariu