Mâncăruri

Conopida, broccoli si paste la cuptor

Text
Conopida, broccoli si paste la cuptor
Sursa
Burda România
Foto
Burda România, Mihai Nicolae
conopida_broccoli_si_paste_la_cuptor__mg_4406.jpg

Ingrediente

500 g conopidă
500 g broccoli
200 g paste
200 g iaurt
100 g smântână
3 ouă
sare, piper
50 g cașcaval

Mod de preparare

Tai cubulețe conopida și buchețelele de broccoli și le pui în apă fiartă pentru 5 minute, să se opărească. Apoi fierbi pastele și când sunt gata, le amesteci cu conopida și cu broccoli și condimentezi cu sare și piper. Pui compoziția într-o tavă unsă cu unt. Deasupra torni sosul pregătit din iaurt, făină, ouă, cașcavalul ras, sare, piper și puțină boia. Dacă este nevoie, completezi cu supă sau cu apă. Lași la cuptor pentru circa 30 de minute și servești preparatul cât e cald.

Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE