- Unge o formă termorezistentă cu unt.
- Blanşează conopida în apă cu sare pentru 2 minute, strecoară şi răstoarn-o în forma de copt.
- Amestecă smântâna cu laptele, brânza, ouăle bătute, sare, piper şi un praf de nucşoară şi toarnă totul peste conopidă.
- Presară deasupra miezul de pâine foarte fărâmiţat.
- Dă la cuptor pentru 25-30 de minute sau până conopida la cuptor a căpătat o culoare aurie.
- Serveşte conopida la cuptor cu pătrunjel verde tocat fin.
credit foto: Thinckstock
Poza principala
Galerie foto
800 g conopidă
100 ml lapte
2 ouă
200 ml smântână pentru gătit
100 g brânză emmentaler
2 felii de pâine
sare, piper
nucşoară
pătrunjel verde
unt
Cauţi o reţetă vegetariană? Conopida la cuptor este o alegere delicioasă!
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu