Home » Mâncăruri » Conopida la cuptor
Mâncăruri Vegetarian & vegan

Conopida la cuptor

  1. Unge o formă termorezistentă cu unt.
  2. Blanşează conopida în apă cu sare pentru 2 minute, strecoară şi răstoarn-o în forma de copt.
  3. Amestecă smântâna cu laptele, brânza, ouăle bătute, sare, piper şi un praf de nucşoară şi toarnă totul peste conopidă.
  4. Presară deasupra miezul de pâine foarte fărâmiţat.
  5. Dă la cuptor pentru 25-30 de minute sau până conopida la cuptor a căpătat o culoare aurie.
  6. Serveşte conopida la cuptor cu pătrunjel verde tocat fin.

 

credit foto: Thinckstock

Poza principala

conopida_la_cuptor_mi.jpg

800 g conopidă

100 ml lapte

2 ouă

200 ml smântână pentru gătit

100 g brânză emmentaler

2 felii de pâine

sare, piper

nucşoară

pătrunjel verde

 

unt

Cauţi o reţetă vegetariană? Conopida la cuptor este o alegere delicioasă!
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.