Combinația dintre ciocolată și ardei iute este un deliciu căruia nu îi poți rezista!
Dificultate: ușor
Timp de preparare: rapid
Porții: 40 de biscuiți
Ingrediente:
- 225 g unt
- 100 g zahăr
- 175 g zahăr muscovado
- 2 lingurițe extract de vanilie
- 2 ouă, bătute
- 300 g făină
- 50 g pudră de cacao
- 1 linguriță praf de copt
- 1 1/2 linguriță piper cayenne
- 100 g ciocolată neagră cu ardei iute, fărâmițată
- 100 g ciocolată albă, fărâmițată
- 100 g ciocolată neagră fărâmițată
- înghețată de vanilie
Modalitate de preparare:
- Bateți untul și zahărul împreună, apoi se încorporează treptat vanilia și ouăle.
- Într-un alt castron, combinați făina, pudra de cacao, un vârf de cuțit de sare, praful de copt și piperul cayenne, apoi se amestecă cu untul și cele 3 tipuri de ciocolată.
- Se încălzește cuptorul la 180 ° C.
- Într-o tavă de cuptor tapetată cu hârtie de copt, adăugați câte 1 linguriță de compoziție lăsând suficient spațiu între ele.
- Se coc în loturi, timp de 10-12 minute.
- Se lasă să se răcească pe foile de copt timp de 1 minut inainte de a fi scoase pe platou să se răcească complet.
- Se servesc cu înghețată de vanilie.
Credit Foto: 123RF
Facebook Comments
Adaugă comentariu