Copacabana coffee

Înainte de toate , așază paharul în congelator pentru câteva minute.

Pune într-un shaker toate ingredientele, mai puțin cuburile de gheață, și agită energic până când se topește zahărul brun.

Cuburile de gheață așază-le în paharul scos din congelator. Toarnă amestecul din skaker, după care pune ușor gheața și presară un praf de scorțișoară. Decorează cu boabe de cafea și servește imediat.

 

Cafea rece cu lichior

Poza principala

cafea_mica.jpg

1 espresso lung

20 ml sirop de caramel

20 ml frișcă lichidă

20 ml lapte

2 lingurițe cu zahăr brun

40 ml Irish cream

5 cuburi de gheață

 

Limonadă cu căpșune

Toată lumea bea cafea, dar ce zici să încercăm o rețetă consacrată pe minunata plajă din Copacabana?
Numar de portii
1
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE