1.Fierbe în apă cu sare fasolea verde, arpagicul întreg și mazărea, curăţate și spălate, cam 15 minute.
2.Taie morcovul curăţat în cubuleţe și ardeiul gras în felii. Amestecă iaurtul cu muștarul și diluează cu vinul.
3.Spală și opărește copanele și aranjează-le într-o tavă de yena pe un pat de ceapă verde tăiată în bucăţi de 2-3 cm (doar partea albă).
4.Pune peste ele sare, morcovul, ardeiul, legumele fierte și scurse și, la urmă, sosul alb. Dă totul la cuptor pentru 30 de minute, la foc molcom. Servește cu piure de cartofi.
Poza principala
Galerie foto
sare
1 lingură cu muştar dulce
1 pahar cu vin alb
150 g iaurt
1 ardei gras
1 morcov
100 g mazăre
100 g fasole verde
1 legătură de ceapă verde
200 g arpagic
4 copănele de pui
Rapide, gustoase şi apetisante! Copănele cu legume sunt alegerea perfectă pentru o masă în familie.
Numar de portii
10
Facebook Comments
Adaugă comentariu