1. Intr-un blender, amestecati laptele de cocos, fructele de padure, uleiul de masline, vinul si sucul de lamaie pentru a prepara marinata. Puneti copanelele intr-un bol si potriviti de sare si piper. Turnati marinata peste copanele si lasati la rece timp de 30 de minute.
2. Preincalziti cuptorul la 180 C si gatiti copanelele intr-o tava timp de 30 de minute pana ce acestea devin crocante.
3. Serviti cu cartofi copti si salata dumneavoastra preferata.
Poza principala
Galerie foto
45 ml (3 linguri) lapte de cocos
250 g (1 cana) fructe de padure amestecate
30 ml (2 linguri) ulei masline
125 ml (1/2 cana) vin alb
suc de la 1/2 lamaie
4 copanele de pui
sare si piper
N-ati mai mancat pana acum pui cu fructe de padure? Aroma vi se va parea senzationala.
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu