1. Preincalzeste cuptorul la 220 de grade Celsius. Pune cartofii, ceapa, usturoiul si copanele intr-o tava. Presara semintele de chimion. Stropeste cu otet, ulei si miere si asezoneaza. Pune frunzele de cimbru printre ingrediente si coaja de portocala.
2. Pune la cuptor timp de 50 de minute.
3. Adauga sucul de portocale si mai lasa copanelele la cuptor inca 10 minute.
4. Amesteca varza cu uleiul intr-o tava de copt si pune la cuptor timp de 6 minute.
16 cartofi mici
2 cepe, necuratate, taiate felii
4 catei de usturoi, necuratati
8 copanele de pui
2 lingurite seminte de chimion
1 lingura otet de vin rosu
2 linguri ulei de floarea soarelui
2 linguri miere
sare si piper
cateva frunze de cimbru
sucul unei portocale si coaja
Pentru servire:
1/2 de varza, tocata marunt
1 lingura de ulei de masline
Adaugă comentariu