Revista Practic în bucătărie

Cora vrea sa introduca serviciul Cora Drive si in hipermarketurile din Romania

Sursa
Capital
Reteaua de hipermarketuri Cora planuieste sa introduca si in Romania serviciul de comenzi online cu ridicare a produselor din magazin, denumit “Cora Drive”, informeaza Capital. Retailerul nu a stabilit insa data lansarii serviciului in tara.
cora.jpg

„Analizam foarte serios posibilitatea de a intra pe segmentul online. Nu vom utiliza o platforma precum Houra in Franta, care este un adevarat cybermarket, ci modelul Cora Drive, prezent in trei sferturi din reteaua franceza a magazinelor Cora”, spune Thierry Destailleur, director general de Exploatare Cora Romania, citat de publicatia Capital.

Principiul de functionare a Cora Drive este simplu: clientii consulta oferta de produse online, isi trimit lista de cumparaturi, iar cand ajung la Cora, produsele le sunt livrate si incarcate in masina.

Deja Cora Romania a lansat (la finalul lui 2010), serviciul Cora Digital prin intermediul caruia clientii magazinelor mai mici din provincie au acces la intreaga gama de echipamente IT&C si electrocasnice a Cora. Practic, clientii consulta oferta pe site si isi pot comanda produsele direct acasa. „In prezent, acest serviciu merge din ce in ce mai bine si dorim sa-l dezvoltam si sa-i dam mai multa consistenta”, mai spune Destailleur.

Potrivit Capital, in mediul offline, reteaua de hipermarketuri detinuta de grupul franco-belgian Delhaize are planuri de extindere agresiva in urmatoarea perioada. Astfel, in acest an, Cora va deschide inca trei hipermarketuri – la Bacau, Slobozia si Bucuresti.

Prezent in Romania inca din 2003, Louis Delhaize a ajuns la o retea de opt hipermarket-uri Cora, plus 122 de supermarketuri Mega Image si Shop&Go.

Facebook Comments

Taguri

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE