1. Taie fructele de avocado în doua, scoate sâmburii și, cu o lingura, scobește pulpa. Jumatate din cantitatea de pulpa, amestec-o în blender cu zeama de lamâie, maioneza, o lingura cu ulei de masline și sare dupa gust. Paseaza bine toate ingredientele pâna obtii un sos fin.
2. Pune fructele de mare în apa clocotita cu sare și fi erbe-le 4-5 minute. Lasa-le sa se scurga.
3. Amesteca fructele de mare cu icrele, frunze de ceapa verde taiate în diagonala, restul de avocado taiat cuburi, grepfrutul taiat cuburi și sosul preparat. Potrivește gustul de sare și zeama de lamâie. Folosind o lingura, pune din salata de fructe de mare în toate cele patru jumatati de avocado.
2 avocado
50 g icre
2 fire de ceapa verde
1 pachet cu creveti
1 bucata de grepfrut
2 oua
1 lingura cu maioneza
2 linguri cu ulei de masline
1 vârf de cutit sare
zeama de lamâie
Adaugă comentariu