Home » Promo » Cordon bleu din piept de curcan
Promo

Cordon bleu din piept de curcan

Bati snitelul, apoi il piperezi pe ambele parti si il condimentezi cu boia de ardei. Pui peste fiecare felie de snitel cate o felie de sunca si una de branza. Lipesti snitelele intre ele, le presari cu putina faina. Pui ouale intr-o farfurie, le bati si le sarezi un pic.

Pui si pesmetul intr-o farfurie. Dai snitelul prin ou, apoi il impanezi cu pesmet, pe care il apesi bine cu mana intinsa. Lasi un pic deoparte snitelele. Incingi foarte tare intr-o tigaie untura, pui snitelele umplute inauntru, faci focul un pic mai mic si prajesti ambele snitele cate 5 minute, pana cand devin maro-aurii pe fiecare parte.

Le servesti garnisite cu felii de lamaie.

Sursa: Revista FEMEIA.

Poza principala

cordon_bleu_400.jpg

4 snitele de curcan subtiri
4 felii de sunca fiarta
4 felii de branza tare (de pilda, branza de munte sau Gouda)
2 oua
6 linguri de pesmet
3 linguri de faina
sare, piper macinat
1 lingurita de boia de ardei, dulce
untura

Stiati ca Parisul gazduieste una dintre cele mai prestigioase scoli de arta culinara din lume denumita chiar Le Cordon Bleu?
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.