Mâncăruri Vegetarian & vegan

Cordon bleu din vinete

Text
Cordon bleu din vinete
Sursa
Burda România
Foto
Burda România, Mihai Nicolae
cordon_bleu_din_vinete_img_0399.jpg

Ingrediente

1 vânătă medie
100-150 g cașcaval mai tare
100 g bacon
2 ouă, făină, pesmet
ulei, sare, piper

Mod de preparare

Speli vânăta și o tai felii subțiri, în număr cu soț. Presari cu sare feliile de vânătă și le lași 10-15 minute la scurs, după care le presezi ușor pentru a elimina apa.

Pe fiecare felie de vânătă pui o felie de cașcaval și una de bacon, acoperind cu altă felie de vânătă.

Fixezi totul cu o scobitoare, presând puțin. Dai fiecare pachețel prin făină, ou și pesmet și apoi îl prăjești în ulei încins. Servești vinetele cu o salată de sezon sau simple.

Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE