1.Pentru Dressing: Se pun intr-un blender o lingura de otet din vin alb, 2 linguri de ulei de nuci, 1 lingura de ulei de masline, 1 lingura de maioneza , sare, piper macinat si se mixeaza pana se obtine un dressing fin.
2.Se spala andivele, se scurg bine si se toaca marunt. Se pastreaza cateva foi pentru decorarea farfuriei.
3.Se taie Gorgonzola in cubulete si se marunteste miezul de nuca.
4.Intr-o farfurie mare, se amesteca andivele tocate, cubuletele de Gorgonzola si miezul de nuca.
5.O parte din acest amestec se pune pe feliile de jambon cu cateva picaturi de dressing si se ruleaza sub forma de cornet.
6.Pe o farfurie se pun cornetele si foile de andive intregi.
7.Se asezoneaza cu dressing si se decoreaza cu frunzele de arpagic.
200g branza
8 felii de jambon
4 andive
50g miez de nuca
10 frunze de arpagic verde
Adaugă comentariu