Home » Cornulețe cu nucă de cocos

Cornulețe cu nucă de cocos

1. Cerne făina și zahărul pudră și adaugă nuca de cocos. Adaugă untul moale, oul și gălbenușul, esența de vanilie. Frământă un aluat omogen.

2. Pune aluatul pe masa înfăinată și rupe bucăți din el. Rulează suluri cu podul palmei și apoi taie bucăți de 10-12 cm, apoi dă-le forma de semilună.

3. Pune-le pe tava tapetată cu hârtie de copt și coace la foc mic până cornulețele cu nucă de cocos capătă o culoare aurie.

4. Lasă-le să se răcească pe un grătar și păstrează-le într-o cutie metalică sau un borcan cu capac.

Credit foto: Photoland/Profimedia

 

Cornuri cu nucă și ciocolată

Poza principala

cornulete_nuca_cocos_mica.jpg

150 g făină

75 g unt

75 g nucă de cocos răzuită

50 g zahăr pudră

1 ou

1 gălbenuș

esență de vanilie

 

Cornuleţe cu aluat de borș

Cornulețe cu nucă de cocos fragede și crocante, perfecte de ronțăit cu cei dragi.
Numar de portii
4-6
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne și pe Pinterest!

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE