1. Cerne făina și zahărul pudră și adaugă nuca de cocos. Adaugă untul moale, oul și gălbenușul, esența de vanilie. Frământă un aluat omogen.
2. Pune aluatul pe masa înfăinată și rupe bucăți din el. Rulează suluri cu podul palmei și apoi taie bucăți de 10-12 cm, apoi dă-le forma de semilună.
3. Pune-le pe tava tapetată cu hârtie de copt și coace la foc mic până cornulețele cu nucă de cocos capătă o culoare aurie.
4. Lasă-le să se răcească pe un grătar și păstrează-le într-o cutie metalică sau un borcan cu capac.
Credit foto: Photoland/Profimedia
Poza principala
Galerie foto
150 g făină
75 g unt
75 g nucă de cocos răzuită
50 g zahăr pudră
1 ou
1 gălbenuș
esență de vanilie
Cornulețe cu nucă de cocos fragede și crocante, perfecte de ronțăit cu cei dragi.
Numar de portii
4-6
Facebook Comments
Adaugă comentariu