1. Freacă margarina spumă. Toarnă treptat borșul fierbinte și ¼ linguriţă cu sare. Încorporează făină proaspăt cernută. Frământă până obţii un aluat potrivit de tare.
2. Întinde din aluat foi rotunde și subţiri de 0,5 cm. Cu ajutorul unui cuţit, taie din centru dreptunghiuri.
3. Pune la bază ce umplutură vrei (gem de prune, rahat, marmelada) și rulează în formă de cornuleţe. Așază-le în tava neunsă și coace-le la foc moderat, aproximativ 30 de minute.
4. Când aceste cornulete rapide de post s-au răcorit puţin, presară pe ele zahăr pudră din belșug.
Orez cu lapte de cocos si banane
Sugestie Le poţi umple cu rahat sau marmeladă amestecată cu nucă tocată mărunt.
Poza principala
Galerie foto
Cornulețe sunt delicioase și fragede chiar dacă sunt de post. Încearcă și tu rețeta!
Numar de portii
10
Facebook Comments
Adaugă comentariu