Vegetarian & vegan

Cornulete pentru bere

Text
Cornulete pentru bere
Sursa
Burda România
Foto
Burda România, Mihai Nicolae
cornulete_pentru_bere_img_1245.jpg

Ingrediente

1 pachet unt
2 ouă
2 lingurițe zahăr
2 lingurițe sare
1 cub de drojdie
550 g făină
semințe de in, chimen, mac, susan
puțin cașcaval ras

Mod de preparare

Faci o maia din drojdie și o ceașcă de apă caldă.
Freci bine gălbenușurile cu zahărul și cu sarea. Adaugi margarina și făina și frămânți bine.
Întinzi o foaie și o tai în triunghiuri, pe care le rulezi.
Când rulezi, ungi fiecare cornuleț cu albușul bătut, adaugi semințe de chimen, de mac, de susan, semințe de in și cașcaval ras. Coci cornulețele într-o tavă pregătită cu hârtie de copt, până se rumenesc.
Sunt fragede, sățioase și merg perfect la bere, consumată împreună cu amicii, seara.

Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE