1.Freacă margarina cu zahărul pudră până obții o cremă fină. Adaugă esența după gust, un praf de sare, nuca și făina. Înfășoară aluatul obținut într-o folie alimentară și dă-l la rece o oră.
2.Împrate aluatul în 3-4 bucăți, formează rulouri potrivit de groase și taie bucăți de 7-10 cm. Dă-le formă de semilună și cornulețele vanilate de post pe tava tapetată cu hârtie de copt.
3.Coace-le 12-15 minute, fără să le aurești prea mult, și scoate-le pe un platou. Presară deasupra zahăr pudră vanilat și lasă cornulețele vanilate de post să se răcească.
Poza principala
Galerie foto
280 g făină
100 g zahăr pudră
200 g zahăr pudră vanilat
100 g nuci/alune/migdale măcinate fin
200 g margarină
1 fiolă esență de vanilie
sare
Pregătește rețeta de cornulețe vanilate de post ori de câte ori îți dorești un desert ușor de făcut, spornic, dar și delicios… mai ales lângă o cafea.
Numar de portii
6
Facebook Comments
Adaugă comentariu