1. Pregătește o maia din o lingură cu făină, zahăr, drojdie, un praf de sare şi 50 ml apă călduţă. Lasă la crescut 15 minute, după care adaugă restul de făină şi apă şi margarina.
2. Din toate aceste ingrediente frământă un aluat, umezind mâinile în ulei până se încorporează tot. Lasă din nou la crescut 30 de minute, după care întinde foi mai groase.
3. Taie pătrate mai mari, pune în mijloc magiun și rulează ușor. Coace cornurile în tava unsă cu ulei, aproximativ 35 de minute. Înainte de a umple cornurile, poţi amesteca magiunul cu 200 g nuci sau alune zdrobite cu sucitorul ori trecute prin mașina de tocat.
Poza principala
Galerie foto
1 borcan marmeladă
500 g făină
15 g drojdie
200 ml apă
75 ml ulei
o lingură cu zahăr
sare
Dulci atât cât trebuie, cornurile cu magiun sunt potrivite în orice moment al zilei.
Numar de portii
10
Facebook Comments
Adaugă comentariu